Jeugdige ondernemers

Superleuk idee voor jeugd!

Natuurlijk is het juist voor jou zo leuk om bij Veertje een Sjop te huren. Dat kan alleen een plankje zijn, maar misschien heb je wel genoeg artikelen om een grotere Sjop te vullen.

Die playstation, hippe merk sweater, sneakers of andere gadget die jij heel graag wil hebben kan je nu zelf sneller bij elkaar sparen.

Wij helpen jou graag en kunnen jou allerlei leuke verkoop tips geven.

Wij voeren jou in ons kassasysteem, en dan ben jij opeens een echte ondernemer!

Zoek dus thuis snel je speelgoed, boeken en spelletjes uit en kom zelf bij ons jouw eigen “Sjopje” inrichten. Misschien heb je ook nog wat leuke truitjes en broeken die je niet meer passen. Uiteraard moet je dit wel eerst even met je ouders overleggen wat je wel en niet mag gaan verkopen.

Je krijgt van ons stickers met een unieke barcode waar je thuis duidelijk zelf op mag schrijven wat het moet gaan kosten. Liever geen prijzen door gaan krassen, want dan kunnen wij bij de kassa niet meer zien of jij dat zelf gedaan hebt of iemand die onze winkel bezoekt.

Ook schrijf je er in het kort bij wat het voor een artikel is zodat wij bij de kassa goed kunnen zien wat wij aan moeten slaan.

Aan het einde van de maans gaan we snel jouw verdiende centjes (90%) aan je overmaken, of je komt het contant bij ons ophalen als je nog geen eigen bankrekening hebt. Je mag in de huurperiode net zo vaak als jij wilt spulletjes bij in je Sjop leggen. Want beter iedere keer weer iets aanvullen dan te vol, want dan kunnen de mensen niet goed zien wat er allemaal ligt.

Je zou dit ook samen kunnen doen met een broer of zus, of met vriendjes. Dan betalen jullie samen de huur van de Sjop en € 7.50 extra omdat ook jouw “mede ondernemer” dan ook zelf unieke barcode stickers krijgt.  Hoe cool is dat!

Zorg dat jouw speelgoed nog heel is en schoon, want andere kinderen willen ook geen speelgoed wat kapot is. Zorg dat spelletjes en puzzels compleet zijn, doe kleine spulletjes bv in een plastic zakje en pak evt. de doos in met doorzichtig folie zodat ook in de winkel er niets meer uit kan vallen. Plak geen barcode stickers midden op de voorkant van een artikel zodat de doos beschadigd als ze deze er thuis af willen halen.

Uiteraard ga je ook zelf reclame maken voor jouw Sjop Maak leuke foto’s of een grappig filmpje en zet dit op jouw Tik Tok, Snapchat, Instagram of Facebook. Of stuur appjes naar je vriendjes en vriendinnetjes. Zodat zij weten dat jij allerlei leuks te koop hebt.

Wij hopen dan dat jij heel snel jouw spulletjes hebt verkocht en je grote wens in vervulling kan laten gaan! Tot heel snel, groetjes Veertje!