Wie is Veertje?

Wie is Veertje?

Hallo ik ben Veronique en vanaf 1 September 2020 ben ik de trotste eigenaresse van “Sjoppen bij Veertje”.

Als 16-jarige ben ik in Twello begonnen als verkoopster bij Oude Reimerink mode in Twello, en daarna bij Purdey dameskleding.

Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar een administratieve baan en ben ik bij de Polikliniek voor Flebologie gaan werken als receptioniste, en tot Augustus 2020 heb/had ik een superleuke baan op de orderadministratie bij Roessingh Revalidatie Techniek.

Maar het gevoel om toch nog graag wat anders te gaan doen tot mijn pensioen bleef mij bezighouden. Maar wat wilde ik dan graag gaan ondernemen?

In December 2019 bezocht ik ergens in Nederland een winkel van dit soort concept.  Met het besef dat ik hier heel veel creativiteit van mij zelf in kwijt kan, ben ik uit gaan zoeken of dit is wat ik graag wil.

Na het bezoeken van meerdere van dit soort winkels, ben ik erg enthousiast geworden. Echter door het uitbreken van het coronavirus hebben mijn plannen heel even stil gestaan.

Begin mei heb ik dan toch mijn plannen voor mijn eigen winkel weer opgepakt en concreet gemaakt. Want ik had inmiddels bij mij in om de hoek al een pand gevonden waar ik mijzelf al helemaal zag zitten met mijn winkel.

Er moest natuurlijk nog een originele naam worden bedacht….

Maar daar hoefde ik eigenlijk helemaal niet zo lang over na te denken: SJOPPEN BIJ VEERTJE! De naam die gewoon helemaal bij mij past.

Het huurcontract voor de winkel aan het Raccordement 127 in Twello is inmiddels ondertekend. Een geweldige leuk, zonnig pand op een prachtige locatie. De ingang van mijn winkel komt straks aan de Duistervoordseweg waar je gewoon gratis voor de deur kan parkeren.

Kortom gewoon helemaal perfect voor mijn droom

Je vaste baan opzeggen waar je inmiddels bijna 18 jaar met veel plezier hebt gewerkt is dan toch nog best een dingetje. Veel dierbare collega’s waar ik ontzettend veel plezier mee heb gehad ga je ineens achter je laten. Die gezelligheid ga je toch missen, ondanks dat je weet dat je hart gaat volgen.

Mijn Opa en Oma hadden een eigen kruidenierswinkel en een timmerbedrijf, en mijn andere Opa een eigen tuinderij dus het ondernemen zit denk ik toch een beetje in de genen. Ik hoop dat mijn Opa’s en Oma’s een klein beetje trots op mij zijn als ik straks mijn eigen winkeltje heb geopend.

Er volgden 3 hele drukke maanden, met klussen, ideeën uitwerken, inkopen doen, heel veel regelen. Maar ik heb veel hulp van mijn ouders, familie en lieve vrienden. ik ben nog iedere dag happy en vol trots dat ik jullie als klant bij mijn eigen “Sjoppen bij Veertje” kan verwelkomen.