Zakelijk ondernemen

Heb jij een webwinkel maar ben jij toe aan een fysiek verkooppunt, waar jouw klanten het product kunnen zien en voelen, en het product direct mee kunnen nemen.

Heb jij een winkel hier in de omgeving maar wil jij graag je overtollige voorraden of je zomer of winter collectie verkopen, dan is een Sjop bij ons voor jou een extra verkooppunt.

Bied je producten aan in mijn winkel. Je bent meteen van je (te) grote voorraad af en bereikt in een klap een breed publiek door verkoop in deze Sjop in Sjop!

Ben je een ondernemer die spullen inkoopt en heb je een extra ‘etalage’ of verkooppunt nodig? Misschien sta jij op markten en braderieën maar zou je in de periodes daartussen ook graag artikelen willen verkopen?

Voor een vriendelijke huurprijs kan jij toch verkopen in een fysieke winkel waar een breed winkelpubliek komt. Een Sjop huren bij Veertje is dan zeker een optie voor jou!

Je kunt deze helemaal zelf inrichten, in je eigen stijl en met je eigen spullen. Uiteraard kan je zelf reclame maken voor je bedrijf of onderneming. Verwijs jouw klanten naar Sjoppen bij Veertje.

Praktisch is het dat je zelf niet in de Sjop aanwezig hoeft te zijn, je hebt zelf geen pand en personeel nodig, je profiteert van de bezoekers van Sjoppen bij Veertje.