Tapparfum

Het eerste hervulbare parfum concept

TapParfum Nederland heeft een uniek hervul concept. Parfum tappen ! In plaats van je flesje weg te gooien, kun je deze keer op keer laten hervullen bij een tappunt. Op dit moment zijn er meer dan 200 tappunten in Nederland en wij zijn trots dat wij er daar zijn wij er 1 van zijn, met 125 dames en of heren geuren!! Zo kun je, je eigen favoriete geurtje bij jou in de buurt laten hervullen. Je betaalt dan alléén voor de inhoud, niet meer voor het flesje. Bijkomend voordeel, minder milieubelasting en goed voor je portemonnee. Al vanaf € 10.00 heb je al een refill.

Hoogwaardige kwaliteit parfum

De uitmuntende geuren en de unieke ervaringen zorgen ervoor dat zij zich onderscheiden van alle andere parfummerken. Zij garanderen excellente geuren van zéér hoogwaardige kwaliteit. De parfums van TapParfum worden gemaakt met het hoogst mogelijke gehalte aan geuroliën. De parfums bevatten tussen de 20% en 40% aan geurbestanddelen (geurolie) en worden vervaardigd op alcoholbasis. De parfums van TapParfum worden gegradeerd als een parfum.

Een origineel kado idee, jij koopt bij ons een leeg flesje voorzien van een cadeaubon, zodat de ontvanger bij ons zelf een keuze kan maken uit 1 van de 125 hoogwaardige geuren!

Kijk voor meer informatie op https://www.tapparfum.nl/ hier kan je ook op geuren en geurnoten zoeken.